Zaradi.hr - podrška zapošljavanju OSI

Pronađite posao

Baza znanja

KROKOTEKS

Primjeri dobre prakse

Krokoteks d.o.o. – tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji predvođena  profesionalcima i specijalistima u području proizvodnje i najma tekstila. Osiguravamo uslugu najma, održavanja, stručnog čišćenja i pranja te strojne obrade visokokvalitetnog tekstila koji se koristi u industriji, zdravstvu, hotelijerstvu i gastronomiji.

Vodeća smo tvrtka u području najma tekstila te svojim klijentima osiguravamo najkvalitetnije proizvode i usluge na zadovoljstvo njih i  svih njihovih korisnika, pritom vodeći računa o našim zaposlenicima i široj društvenoj zajednici te očuvanju okoliša.

Posebno smo ponosni da smo od 2018. registrirani kao integrativna radionica koja zapošljava cca 60% osoba s invaliditetom u odnosu na ukupan broj zaposlenih. Našim zaposlenicima u integrativnoj radionici u svakodnevnom radu osiguravamo podršku, vodstvo stručnih radnika  i radnih instruktora.

Kontinuirano investiramo u osnovna sredstva koja su povezana s radom osoba sa invaliditetom, prilagodbu i unaprjeđenje radnih uvjeta za zaposlene osobe s invaliditetom, njihovo obrazovanje i osposobljavanje te druge razvojne namjene.

Ponosni smo jer smo jedna od prvih integrativnih radionica u RH u kojoj su osobe s invaliditetom pronašle posao te time omogućili jednostavnije i kvalitetnije uključivanje nezaposlenih osoba s invaliditetom na tržište rada.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »