Zaradi.hr - podrška zapošljavanju OSI

Pronađite posao

Novosti

Iskustva korisnika projekta

S provođenjem projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“ započeli smo u listopadu 2019. godine, a u projektne aktivnosti se uključilo 10 korisnika i 12 stručnjaka koji rade s osobama s invaliditetom.

Tako su korisnici do sad sudjelovali na 6 radionica, od ukupno 8 koje će se provesti projektom. Osnažili su se, razvili meke vještine, usvojili nova znanja i vještine. Osvijestili su vlastite osobine koje im pomažu ili odmažu u komunikaciji i u novim situacijama i kontekstima kao što su početni kontakti s poslodavcima. Također, sudionici su se upoznali s izvorima informacija o poslovima i snalaze se s online izvorima. Upoznati su s očekivanjima poslodavaca od kandidata za posao te s prihvatljivim načinima predstavljanja poslodavcu. Izradili su i poboljšali životopis u Europass formatu.

Iskustva korisnika s provedenih radionica

„Naučio sam nove vještine, kako se predstaviti i napisati životopis. Ono što smo znali prije digli smo na višu razinu. Ja radionicama od deset mogućih bodova dajem deset.“ - M.P.

„Napisala sam životopis i naučila sam kako se predstaviti poslodavcu. Sve mi je bilo dobro i ne bih ništa promijenila u radionicama.“ -M.M.

„Ja sam ranije prošla slične radionice, ali tada su predavači samo protrčali kroz gradivo samo da odrade. Ja vas smatram kvalitetnom predavačicom i kvalitetnom i karakternom osobom i nadam se da ćemo i ubuduće ovako raditi. Sviđa mi se što uz nova znanja i vještine čujemo i nešto o vašem poslovnom i životnom iskustvu i to o tome bih više htjela čuti. Mislim da se zaista trudite i ulažete kao predavačica i kao osoba. Ne bih vas mijenjala i nadam se da ćete nam opet doći.“ -  Š.K.

„Meni je bilo dobro. Već je dugo prošlo otkad sam pisao životopis pa je dobro došlo što sam to ponovo morao napraviti. Konkretno sam naučio da kad dođem na razgovor za posao moram biti kraći. Radimo inače s različitim predavačima, ali uvijek je dobro vidjeti različite pristupe. Malo mi je bilo naporno jer smo puno radili, a nije lako biti koncentriran i posvećen cijelo vrijeme. Pitate što nije bilo dobro a ja stvarno ne mogu ništa reći kad mi je bilo sve dobro.“  - T.N.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »